Ylläpito

Lisää aikaa ydin osaamisellesi ylläpitopalvelun avulla, koska silloin sinun ei tarvitse huolehtia verkkosivujen päivittämisestä, varmuuskopioinnista saati datan analysoinnista.

Päivitykset

Sivuston säännöllisillä päivityksillä korjataan tietoturva-aukkoja ja ohjelmisto virheitä. Taitaan verkkosivut rakennetaan Divi-teeman, jonka päivittäminen edellyttää erityistä varovaisuutta, jottei sivustollesi tehdyt yksilölliset koodit rikkoudu.

Varmuuskopiointi

Varmuuskopioinnit mahdollistavat sivujen palautuksen, jos verkkosivustosi joutuu hakkeroiduksi tai sivuston päivityksessä tapahtuu jotain peruuttamatonta.

Kävijäliikenne

Saat tiiviin yhteenvedon verkkosivujesi yleisön käyttäytymisestä, jolloin tiedät esimerkiksi mistä sivuillesi päädytään ja paljonko sivustollasi oli kävijöitä viime kuussa.

Tabletti jonka taustalla kasvinlehtiä. Nainen osoittaa tabletin näytöllä olevia sinisiä ruutuja. Hänellä on kainalossaan analyysiraportti ja pään päällä kuvia hammasrattaista.

35€

kuukaudessa

Kaksi hammasratasta

Päivitys ja varmuuskopiointi

Saat PDF yhteenvedon kävijäliikenteestä

Sisällön muutokset

Pienet sisältöpäivitykset nettisivuille, kuten valokuva ja tekstimuutokset tai verkkokauppatuotteiden lisääminen,  kategorisointi tai kuvien päivittäminen kertamaksulla.

 

Sivuston kehittäminen

Uusien sivujen luominen, lisäosien lisääminen ja suuremmat verkkosivuston kehitysideoiden toteutukset valmiille nettisivuille ja verkkokauppaan kertamaksulla.

 

Visuaalinen

oikoluku

Ei sopivaa kokonaisuutta? Ota yhteyttä

10 + 3 =