Referenssit

He seisovat itsevarmoina
uuden brändinsä takana

Taitaan suunnittelun lähtökohtana on aina asiakaskokemus, niin itsesi kuin asiakkaidesi kannalta. Uudistusten jälkeen huomaat nopeasti, kuinka paljon säästät aikaa ja voimavaroja, kun et joudu etsimään jatkuvasti sopivaa tyyliä eri tarkoituksiin.

Ajanmukainen ulkoasu vahvistaa yrityksesi ulkoista luottamusta ja voit seistä ylpeänä sen takana, jolloin saat itsevarmuutta tehdä yhä rohkeampia avauksia.

Katso alta, millaisia muutoksia asiakkaat ovat kokeneet Taitaan avulla

Brändiuudistus

Sirkusfysion brändi uudistuksessa modernisoitiin logoa, uudistettiin kuva- ja värimaailmaa sekä luotiin uudet verkkosivut. Uusi visuaalinen ulkoasu vahvistaa hänen ainutlaatuista osaamistaan maailman johtavien fyysisen taiteen ammattilaisten parissa.

Vanha etusivu

Uudistettu etusivu

Uusi info sivu

Kuva- ja värimaailman uudistus

Aikaisemmat leikkisät kuvat ja värit eivät heijastaneet enää nykyistä brändiä, jonka tuli korostaa asiantuntijuutta ja työskentelyä suurilla näyttämöillä.

Laaja visuaalinen ohjekirja sisältää värikoodit sekä ohjeet värien ja kuvien brändin mukaiseen käyttöön, jolloin brändi säilyy tunnistettavana julkaisukanavasta riippumatta.

Logon päivitys

Kolmiuloitteinen ja värikäs logo oli aikaisemmin käytössä vain nettisivuilla, koska värit eivät sopineet yhteen monenkaan julkaisun kanssa.

Uudistuksessa logo pelkistettiin ja visuaalisessa ohjekirjassa on vinkit logon käyttöön tummalla, vaalealla ja värikkäällä alustalla.

Materiaali

Brändi uudistus sisältää yhden materiaalipohjan suunnittelun.

Sirkusfysio hyödynsi palvelua pienryhmävalmennettavien treeniohjelma -materiaaliin. Treeniohjelman vaihtuessa tietojen päivittäminen onnistuu helposti, vaikka pohja säilyy muuttumattomana.

Nettisivu uudistus

Athletican nettisivujen uusi ulkoasu vahvistaa heidän osaamistaan huippu-urheiluvalmennuksen saralla. Nettisivu uudistuksen yhteydessä lanseerattiin uudet palvelukokonaisuudet, joiden näyttävä ulkoasu takasi menestyksekkään vastaanoton.

Uudistettu etusivu

Athletican uusien nettisivujen etusivun näkymä

Lanseerattu valmennuspalvelu

Näkymä Athletican nettisivujen palvelunäkymästä

Uudistettu palvelukokonaisuus

Athletican nettisivujen liikuntabiologin vastaanotto näkymä

Kirjasin valinta

Athletican palveluissa jokainen yksityiskohta pohjautuu tutkittuun tietoon. Kirjasin valinnalla painotettiin tieteellisen julkaisun ulkoasua sekä selkeää luettavuutta mobiililaitteilla.

Athletican nettisivuilla olevat kirjasimet
Athletican graafinen ohjeistus

A4 Graafinen ohjeistus

Nettisivu uudistuksen yhteydessä Athletica sai A4 graafisen ohjeistuksen, joka luo heidän visuaaliselle viestinnälleen raamit, jotta viestintä on näyttävää ja vaivatonta uusien nettisivujen hengessä.

Ohjeistus sisältää tiedot kirjasin valinnoista, käytetyistä värisävyistä sekä tietoa kuvallisen maailman yksityiskohdista.

Logosuunnittelu

Nopeus-valmennus

Taitaa

Logosuunnittelu
+ nettisivujen toteutus

Sirkus 2.0

Logosuunnittelu
+ nettisivujen toteutus

Sirkusfysio

Logosuunnittelu
+ nettisivujen toteutus

Nopeus-valmennus

Taitaa

Logosuunnittelu
+ nettisivujen toteutus

Sirkus 2.0

Logosuunnittelu
+ nettisivujen toteutus

Sirkusfysio

Logosuunnittelu
+ nettisivujen toteutus