Referenssit

He seisovat itsevarmoina
uuden brändinsä takana

Taitaan suunnittelun lähtökohtana on aina asiakaskokemus, niin itsesi kuin asiakkaidesi kannalta. Uudistusten jälkeen huomaat nopeasti, kuinka paljon säästät aikaa ja voimavaroja, kun et joudu etsimään jatkuvasti sopivaa tyyliä eri tarkoituksiin.

Ajanmukainen ulkoasu vahvistaa yrityksesi ulkoista luottamusta ja voit seistä ylpeänä sen takana, jolloin saat itsevarmuutta tehdä yhä rohkeampia avauksia.

Katso alta, millaisia muutoksia asiakkaat ovat kokeneet Taitaan avulla

Brändiuudistus

Sirkusfysion brändi uudistuksessa modernisoitiin logoa, uudistettiin kuva- ja värimaailmaa sekä luotiin uudet verkkosivut. Uusi visuaalinen ulkoasu vahvistaa hänen ainutlaatuista osaamistaan maailman johtavien fyysisen taiteen ammattilaisten parissa.

Vanha etusivu

Uudistettu etusivu

Uusi info sivu

Kuva- ja värimaailman uudistus

Aikaisemmat leikkisät kuvat ja värit eivät heijastaneet enää nykyistä brändiä, jonka tuli korostaa asiantuntijuutta ja työskentelyä suurilla näyttämöillä.

Laaja visuaalinen ohjekirja sisältää värikoodit sekä ohjeet värien ja kuvien brändin mukaiseen käyttöön, jolloin brändi säilyy tunnistettavana julkaisukanavasta riippumatta.

Logon päivitys

Kolmiuloitteinen ja värikäs logo oli aikaisemmin käytössä vain nettisivuilla, koska värit eivät sopineet yhteen monenkaan julkaisun kanssa.

Uudistuksessa logo pelkistettiin ja visuaalisessa ohjekirjassa on vinkit logon käyttöön tummalla, vaalealla ja värikkäällä alustalla.

Materiaali

Brändi uudistus sisältää yhden materiaalipohjan suunnittelun.

Sirkusfysio hyödynsi palvelua pienryhmävalmennettavien treeniohjelma -materiaaliin. Treeniohjelman vaihtuessa tietojen päivittäminen onnistuu helposti, vaikka pohja säilyy muuttumattomana.

Logosuunnittelu