Mikä visuaalisen viestinnän toimisto?

Palvelut, Yritystoiminta

Tässä se nyt on: Taitaa, yhden naisen  visuaalisen viestinnän toimisto, jotta me kaikki saisimme työkaluja visuaaliseetyöhömme, vaikkei meillä olisikaan omaa markkinointiosastoa. Olen työskennellyt päätoimisten töiden ohessa freelancer graafisena suunnittelijana puskaradion kautta, mutta nyt tullut aika tehdä toiminnasta virallista.

Nainen seisoo vasten tablettia, jonka näytöllä kuva hehkulampusta. Naisella kädessään suuri käyntikortti.
Oivalluksia ja työkaluja visuaaliseen työskentelyyn Taitaan avulla.

Viilataan materiaalien ulkoasu näyttäväksi

Taitaan palveluita ovat visuaalinen suunnittelu, verkkonäkyvyys sekä visuaalinen oikoluku. Visuaalinen oikoluku on tarkoitettu juuri sinulle, jos kysyt itseltäsi toistuvasti itse tekemiesi luento- tai markkinointi materiaalien äärellä “näyttääköhän tämä hyvältä?”. Lähettämällä materiaalin tarkistettavaksi ja varaamalla ajan yhteiseen tapaamiseen, saat tunnin aikana konkreettisia korjausehdotuksia ja vinkkejä, joiden avulla luot näyttäviä materiaaleja myös jatkossa. 

Tutustu visuaaliseen oikolukuun tarkemmin tästä

Taidot näkyväksi verkkosivuille

Verkkopalveluiden avulla päivitämme tai rakennamme käyttäjäystävälliset ja nykyaikaiset internetsivut sekä verkkokaupan alkavalle yhdistys- tai yritystoiminnalle. Internetsivut tekevät myynnin puolestasi myös silloin, kun et ole itse paikalla joten varmista, että ne ilmentävät osaamisesi.

Tutustu nettisivujen suunnitteluun tästä
Pohditko verkkokaupan perustamista? Katso valmiit paketit verkkokaupan suunnitteluun tästä

Taitaan asiakkaat ovat kertoneet kävijäliikenteen lähteneen selvään nousuun heti nettisivujen päivittämisen jälkeen. Google-mainokset toimivat paremmin, kun etsintä palkitaan palvelulla josta huokuu asiantuntemus.

Tutustu referensseihin tästä

Ostoskassi, jonka edessä pankkikortti, jonka päällä kuitti.
Ajankohtaiset verkkosivut parantavat myyntiä.

Tule nähdyksi visuaalinen suunnittelun avulla

Yhtenäinen ulkoasun ja nykyaikaisen yritysmerkin, väri- ja kuvamaailman sekä logon avulla yritys jää asiakkaiden mieleen. Yhtenäinen ilme, jonka takana voit seistä itsevarmana auttaa nostamaan yrityksesi esille kaikesta kuvatulvasta ja vahvistaen yrityksesi tunnistettavuutta.

Brändin kirkastamisen lisäksi Taitaa suunnittelee digitaaliset ja perinteiset markkinointimateriaalit pienempiin ja isompiin tarpeisiin.

Tutustu visuaalisen suunnittelun palveluihin tarkemmin tästä

Nainen osoittaa tekstiä logo
Aikaa kestävät logot ja yritysmerkit Taitaalta

Taitaan syntymisen taustalla

Kiitos Taitaan syntymisestä kuuluu ensisijaisesti miehelleni, joka olet opettanut minua näkemään osaamiseni ja rohkaissut kulkemaan kohti intohimoani. Tätä oivallusta tahdon jakaa eteenpäin kaikessa työssäni myös teidän kanssanne.

Kiitos Mothers in Business Jyväskylän mentorointiohjelmalle ja upealle mentorilleni, joka olet hionut, opettanut ja kirkastanut viestintää ja markkinointia. Ilman yhteisiä tavoitteitamme olisin heittänyt hanskat tiskiin. 

Kiitos kuuluu myös Luovia-Podcastille, josta olen saanut itsevarmuutta ja tietoa ryhtyä luovan alan yrittäjäksi.

Tästä on hyvä jatkaa, kun tukiverkostoni on yhä laajempi. Kiitos siitä sinulle.
Kannusta toimintaani asetumalla seuraajaksi Instagramissa, Facebookissa sekä Pinterestissä

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.