Kotisivu

950€

alv. 24 %

Yksi selattava sivu

Max. 5 osiota

Sinulla on valmis kuva- ja värimaailma

Saat A4 graafisen ohjeistuksen

Nettisivusto

1300€

alv. 24 %

Nettisivut välilehdillä

Max. 5 sivua

Sinulla on valmis kuva- ja värimaailma

Saat A4 graafisen ohjeistuksen

Brändi

2250€

alv. 24 %

Laajat nettisivut välilehdillä

Max. 8 sivua

Uuden logon sekä kuva- ja värimaailman suunnittelu

Saat laajan graafisen ohjeistuksen

Saat yhden valmiin materiaalipohjan

Kaikki palvelut sisältävät

Yksilöidyn ulkoasun

Nykyaikaiset värit, kuvat ja fontit ilmentävät osaamisesi ajankohtaisuutta ja vahvistavat luottamusta yritykseen. Valinnat tehdään aina yksilöllisesti, jotta voit seistä brändisi takana itsevarmasti.

Nopean valmistumisen

Keskeneräisyyden tunne vie voimia, joten ei pitkitetä sitä. Luonnos pääsivustasi on nähtävillä suunnittelupalaverista jopa kymmenen arkipäivän kuluessa ja jo kuukaudessa koko nettisivuprojektisi voi olla valmis.

Skaalautuvuuden

Voit olla huoleti, millä laitteella asiakkaat käyttävät nettisivujasi, koska ne skaalautuvat yleisimpiin näyttökokoihin. Sivustojen skaalautuvuus varmistetaan aina käsin, eikä tässä luoteta yksin automatiikkaan.

SEO perusteet

Kuvien ja tekstin asettelun yhteydessä toteutetaan perustason  hakukoneoptimointi, jotta voit luottaa asiakkaidesi löytävän useampia polkuja luoksesi Google haun avulla.

Taitoa käyttää

Käyttöönottokoulutuksessa opetan, miten sivuston käyttäminen käy nopeasti ja helposti, jotta sinulle jää enemmän aikaa ja voimia keskittyä ydin työhösi.

Tukea

Kuukauden kuluessa julkaisusta havaitut puutteet korjataan ilman lisäkuluja ja Taitaa-verkoston uutiskirjeen vinkeillä ylläpidät brändisi edustavana.

Ei sopivaa kokonaisuutta? Ota yhteyttä

12 + 9 =

Vinkit verkkosivustoa suunnittelevalle

Sopimuspaperi jonka päällä kynä

Domain ja webhotelli

Verkkosivut tarvitsevat osoitteen eli domainin ja konkreettisen paikan, jossa toimia eli webhotellin. Nämä sinulla on oikeus valita itse, mutta autan valinnassa mielelläni. Oleellista on, että webhotelliin voidaan asentaa  WordPress.

Kamera

Valokuvat

Valokuvat toiminnastasi vahvistavat luotettavan yrityskuvan muodostumista. Muokkaan valokuvia tarvittaessa, jotta visuaalinen ilmeesi säilyy vakuuttavana ja lisäksi voidaan hyödyntää kuvapankkien tarjoamaa kuvitusta.

Nuoli osoittaa ympyröiden keskelle

Erityiset lisäosat

Verkkosivut voidaan rakentaa ilman yllättäviä lisäkuluja, mutta toisinaan toiminta vaatii erillisiä lisäosia, esimerkiksi ajanvaraus-järjestelmän tai verkkokurssialustan. Erilliset lisenssikustannukset eivät sisälly hintaan ja näistä sovitaan suunnittelupalaverin yhteydessä.